Etusivu > Uncategorized > Pulla nro 1

Pulla nro 1

Leivoin ensimmäiset pullat kotona vuoden 2009 lopussa eikä mennyt ihan putkeen…
Valehtelematta pullien tekemiseen meni yli 3 tuntia… 😀

Päästyäni koulusta aloin vääntämään pullia, tietenkään tarkastamatta onko kaikki tarvittavat ainekset kaapeissa… ja kesken leivonnan sitten huomasin ettei vehnäjauhoja olekkaan! No lähdin sitten hakemaan niitä tarkistamatta puuttuuko jauhojen lisäksi muuta 😀 kaupasta palattuani olin unohtanut, että minun piti hakea veljeni koulusta ja lähdin sitten taas autolla liikkeelle. Kun pääsin kotiin huomasin että, voita ei ole.. ja eikun takaisin kauppaan… voitte uskoa sen riemun… ”Ilokseni” huomasin vielä että kameran patteri ovat tyhjät ja aloin jo saamaan raivokohtausta… iskä oli onneksi kaupassa ja osti pattereita eikä mun tarvinnut mennä kolmatta kertaa kauppaan. Pullin tekemine olisi kyllä jäänyt kokonaan siihen jos olisi tarvinnut.

Kaiken tämän häslingin lisäksi aikaa vei osaamattomuuteni. Mulla oli samana iltana vielä reenit ja viimeisien peltien poisoton uunista jouduin jättämään äidin huolehdittavaks, koska minun itseni piti lähteä reeneihin.

Pullista tuli ihan ok makuisia. Ulkonäkö.. no ei niitä ainakaan juhliin voisi tarjolle pistää 😀 Mutta olin onnellinen, että sain pullat ylipäätään tehtyä!
Ensimmäisestä kerrasta opin mm. sen että kannattaa ennen leivonnan alku tarkistaa ovatko kaikki ainekset kaapissa eikä vain olettaa niiden olevan 🙂

Ohje tulee kunhan löydän sen.. 🙂

Mainokset
Kategoriat:Uncategorized
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: