Etusivu > Uncategorized > Päivitys

Päivitys

Lupasin aiemmin päivittää blogiani, mutta lupaus jäikin täyttämättä kiireen vuoksi. Helmikuun lopussa meno oli erittäin kiireellinen penkkareiden, abiristeilyn ja kaiken muun häslingin vuoksi. Maaliskuussa tajusinkin sitten, että kirjotukset ovat ihan juuri ja niihin lukeminen alkoi ja blogi jäi.

Kirjoitusten takia en ole mitään ruuan kannalta ehtinyt tekemään, olen aina tullut huoneestani valmiiseen pöytään. Täytyy kyllä sanoa että palvelu toimi… 😀 Varmaan ainut asia mitä tulen kaipaamaan tuosta lukuajasta… 😀

Mutta ylioppilaskirjoitukset ovat nyt ohitse onneksi ja pystyn keskittymään täysin blogiin ja kotitalouden lukiodiplomiin jonka aiheeksi olen viimevuonna valinnut pullan. Tarkoitukseni on käyttää koko huhtikuu diplomin tekemiseen eli pullia tulen leipomaan joka päivä (tai ainakin yritän) ja se tulee näkymään myös täällä blogissa. Pyrin myös tekemään ihan tavallisia ruokia ja jälkiruokia.

Vaikka palvelu pelasikin lukulomalla erittäin hyvin en silti pystynyt olemaan täysin erossa ruuanlaitosta ja teinkin Kanavuuan, mutakakun (jota olen tehnyt jo varasti 30 kertaa ja siitä ohje löytyy jo blogistani) sämpylöitä sekä kinkkupiirakan.
Laitan tänne kanavuuasta ja kinkkupiirakasta omat artikkelit 🙂

Mainokset
Kategoriat:Uncategorized
  1. Ei kommentteja.
  1. No trackbacks yet.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: